Blog
Fleet servis: Kedy sa oplatí využívať správu vozového parku?

Fleet servis: Kedy sa oplatí využívať správu vozového parku?

Vlastníte alebo sa staráte o vozový park a potrebujete zefektívniť jeho prevádzku a znížiť výdavky? Potom by ste mali vyskúšať Fleet servis, efektívne riadenie a správu vozového parku. Prečítajte si, aké sú výhody fleet servisu a pre koho je určený.

Správa vozového parku: kedy sa oplatí?

V prípade, že vaša spoločnosť vlastní viac ako 10 vozidiel, určite viete, že starostlivosť o prevádzku vozového parku je legislatívne náročná. Táto náročnosť navyše stúpa s počtom vozidiel.

Správa vozového parku je služba, ktorá vám umožní odstrániť alebo minimalizovať riziká spojené s investíciami do vozidiel, zvýšiť efektívnosť, produktivitu a znížiť celkové náklady na dopravu a zamestnancov. Tiež zabezpečuje 100 % súlad s právnymi predpismi, povinnosťami a starostlivosťou o jednotlivé vozidlá.

Päť najväčších výhod správy vozového parku

  • Jednotná cena prác vo všetkých servisných strediskách na celom území Slovenska – nech už sa rozhodnete navštíviť ktorýkoľvek z našich servisov, garantujeme vám rovnakú cenu všetkých pracovných úkonov,
  • určenie rozsahu prác a schválenie kalkulácie ešte pred otvorením zákazky – získate väčšiu kontrolu nad vozovým parkom a optimalizujete svoje náklady,
  • vyškolené call-centrum – call-centrum zložené z vyškolených technikov, ktorí vám aj na diaľku vedia pomôcť so základnou diagnostikou a poradiť, či pokračovať v ceste, alebo nie,
  • predĺženie životnosti vozidiel vďaka pravidelnému servisu – pravidelné servisné prehliadky, kompletné mechanické opravy, či bežná údržba, to všetko vám zabezpečí dlhú životnosť vašich vozidiel,
  • profesionálne softvérové riešenia pre správu a riadenie zákaziek autoservisu – celý proces objednávania, schvaľovania cenových kalkulácií a informácií o stave a priebehu opráv viete vyriešiť prostredníctvom unikátneho softvérového riešenia.

Jednoduché a praktické riešenie

Máte na starosti správu vozového parku, ale nie ste úplne technický typ? Alebo hľadáte na podobnú pozíciu technicky znalého zamestnanca? Výhodou nášho riešenia je, že nevyžaduje znalosti v tomto smere. My sa o technickú stránku postaráme a vy tak ušetríte ďalšie náklady.

Absolvovaním servisnej prehliadky v jednom z našich autoservisov takisto neprídete o koncernovú záruku. Je to vďaka blokovej výnimke, ktorú Inter Cars Fleet Program garantuje. Samozrejmosťou sú prípadné kulancie, ak dôjde k pochybeniu na našej strane.

Vďaka využitiu najmodernejších informačných technológií a vysokej úrovne podpory je Inter Cars Fleet program určený aj pre tých najnáročnejších klientov. Zapojte sa do programu a vyskúšajte všetky výhody a ďalšie doplnkové služby. 

Chcete efektívne riadiť svoj vozový park?

Viac o programe